fbpx

desembre 2017

Durant la 19ª edició dels Premis CODIC Projecte Final de Grau, organitzats pel Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, la alumni de l’ESDi Alba Alaminos va ser distingida amb la tercera posició pel seu projecte Skyline Flyght School, centrat en el desenvolupament d’una escola internacional de pilots a l’Aeroport de Sabadell.
L’Ajuntament de Barcelona i el BCD Barcelona Centre de Disseny han organitzat la primera edició del programa “Els llums de Nadal il·luminen els aparadors de les botigues”, una iniciativa enfocada a dinamitzar el comerç de proximitat al carrer Gran de Sarrià. La idea és que l’enllumenat de Nadal, subscrit fins ara al carrer, envaeixi els aparadors de les botigues i esdevingui clau en el disseny d’un aparador. I, la gràcia de la iniciativa és, sense dubte, la implicació de les Escoles de Disseny promocionant, així, també, el jove talent emergent.
 Del 28 de novembre a l’1 de desembre, la doctora i professora Encarna Ruiz i el també docent Miguel González viatjaran a Milà per participar al congrés Intercolor, una trobada internacional en la que organitzacions de 15 països es reuneixen per definir les paletes de color de les properes temporades.
La mobilitat sostenible a la ciutat i les potencialitats de la bicicleta elèctrica són les claus del conveni establert entre l’Escola Superior de Disseny ESDi i l’empresa emobike, que buscarà promoure la creació d’un centre de referència a Catalunya i la implicació dels alumnes del Grau en Disseny menció Producte i menció Integració Multidisciplinària.
La possibilitat d’un futur sense cables, en el qual la mobilitat dels usuaris no es vegi compromesa per la connectivitat, és un dels pilars fonamentals del disseny Smart. Per a seguir aquesta línia i com part de la seva política d’impuls Smart, l’ESDi ha estrenat el seu nou Banc Smart per a recàrrega Wireless de telèfons mòbils, situat al primer pis de l’escola.
X
X