fbpx

Benvingut, Taller Satèl·lit!

Benvingut, Taller Satèl·lit!

Una vegada més hem de celebrar la iniciativa d’alguns alumnes que imaginen punts de trobada  amb d’altres alumnes, d’altres cursos, d’altres escoles, d’altres especialitats… Sempre amb la curiositat per davant de conèixer més enllà del propi món. En aquest cas, es tracta d’una sèrie de tallers creatius tutoritzats per diversos col·lectius i organitzats per Col·lec, el què ells mateixos anomenen els Tallers Satel·lit. Aquests tallers de periodicitat mensual transcorren durant quatre dies en espais itinerants. Ahir vam acollir a l’ESDi tres grups del primer taller tutoritzat per Hunch office; una explosió de creativitat que gira la voltant del nomadisme urbà del segle XXI.

Cada grup ha acabat de desenvolupar la seva proposta nòmada i han aprofitat els racons de l’ESDi per preparar la comunicació que es presentarà aquesta tarda a l’espai Mazda. Cada projecte explora des de diverses vessants el nomadisme urbà imaginari en un segle XXI sense recursos, i treballen valors com la comunicació o l’aprofitament de recursos.

IMG_3510 IMG_3518 IMG_3521

Celebro iniciatives com aquesta que porten als alumnes fora de les aules i els obliga a aguditzar la seva creativitat i a aprofitar, o fins i tot reconèixer, els propis recursos, que a vegades en ambients més acadèmics i formals queden amagats.

 

Article escrit per Mireia Puig, professora de l’ESDi, dissenyadora de producte i membre de la Unitat de Producte i Usabilitat d’Espais (Departament universitari de Teoria i Desenvolupament del Disseny de l’ESDi).X
X