Màsters
en Comissariat d’Art Digital (Oficial)

Objectius del Màster en Comissariat d'Art Digital

Els principals objectius del Màster en Comissariat d'Art Digital són:


• Formar en l'àmbit del comissariat d'exposicions i esdeveniments culturals, la gestió cultural, la teoria i la crítica de l'art, especialment a les àrees de la creació que utilitzen els nous mitjans (art electrònic o media art, creació multimèdia, Internet, etc).

• Proporcionar coneixements de gran actualitat sobre instruments conceptuals, formals, tècnics i especialitzats per a la creació, la planificació, la gestió, el disseny i la realització de produccions, la recerca, la formulació del pensament crític i la sensibilitat estètica per a les tendències més contemporànies en art.

• Propiciar l'accés al circuit de l'art contemporani orientat a la tecnologia, a través del coneixement de les seves institucions i espais de circulació més importants, posant l'accent en els esdeveniments periòdics que constitueixen avui els llocs de trobada i interacció del públic, els artistes i els teòrics interessats en la confluència de les arts i les noves tecnologies.

• Instruir en les tècniques i metodologies per a l'elaboració de projectes complexos amb solucions professionals, potencialitzant les relacions inter-humanes i el treball en grup.

• Per als estudiants que vulguin seguir estudis de doctorat, subministrar les competències necessàries de metodologia de la recerca en Humanitats, particularizant en art i disseny.