fbpx
 

Sobre ESDi

QUI SOM

Des de fa gairebé 30 anys som un centre referent en formació en el camp del disseny. Adscrita a la Universitat Ramon Llull, l’Escola Superior de Disseny ESDi està ubicada en un edifici històric en ple centre de Sabadell.

L’ESDi ha sigut seleccionada els últims dos anys consecutius com a primer centre català per estudiar disseny, segons el prestigiós U-ranking del BBVA. Som l’únic centre de l’Estat que imparteix formació en 6 itineraris curriculars dins del Grau Oficial de Disseny: Moda, Audiovisual, Producte, Interiors, Gràfic i Integració Multidisciplinària (Gestió del Disseny), així com referents en la formació en Smart Design. Els nostres estudiants es formen i poden obtenir una doble titulació: Grau en Disseny + Bachelor in Smart Design.

Per què som referents en formació?

El nostre millor argument és l’èxit dels nostres alumni, la professionalitat i motivació del nostre professorat, i la vinculació constant, com a principi fonamental, amb l’empresa. Ens defineix un ambient universitari, multidisciplinari i d’activitat constant dins i fora de les aules. Mantenim des dels nostres inicis el compromís amb les persones que s’atreveixen a redissenyar el món i a construir el futur.

ET FALTEN RAONS? TE’N DONEM 9

ESTUDIES AMB NOSALTRES?

Necessites bons arguments per acabar de decidir-te i apostar per l’ESDi? Et donem 9 bons motius:

LA NOSTRA HISTÒRIA

Per oferir respostes a les necessitats de la societat i de la indústria, l’any 1989 es crea la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT) amb l’objectiu d’aportar competitivitat al teixit empresarial català i incorporar el millor talent a les empreses en forma de Graduats Universitaris. La FUNDIT està constituïda per organismes de l’administració, agrupacions empresarials i empreses significatives del sector (Ministeri d’Indústria, Generalitat de Catalunya, Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, entre altres).

 

En aquest context, el mateix any neix l’Escola Superior de Disseny ESDi a l’edifici situat als antics Docks de Sabadell, un edifici històric en ple centre de la ciutat.

 

L’any 1992, l’ESDI es converteix en un dels primers centres de formació de l’Estat espanyol que imparteix estudis universitaris en disseny atorgant un títol propi de la Universitat Ramon Llull “Graduat Superior de Disseny”. L’any 2000 el centre firma la fusió acadèmica amb l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda (EATM) de Barcelona, i així enforteix el seu vessant en formació de moda. A partir del curs 2008/2009, l’ESDi imparteix la Titulació Oficial Universitària de Grau en Disseny, com a centre adscrit a la Universitat Ramon Llull i segueix les directrius establertes dins de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Aquest canvi substancial permet accedir als nostres graduats a estudis superiors de màsters i postgraus, així com també, al mercat laboral nacional i internacional.

Tot i que cal buscar l’origen de l’ESDi en l’àmbit de la moda, el centre incorpora progressivament la formació en 5 itineraris curriculars més: Gràfic, Producte, Interiors, Audiovisuals i Integració Multidisciplinària (Gestió del Disseny). L’ESDi imparteix també Màsters Universitaris Oficials y professionalitzadors amb accés al mercat laboral i al doctorat.

 

El curs 2015/2016, l’ESDi incorpora el Bachelor in Smart Design a l’oferta formativa, i esdevé pionera en la formació especialitzada en aquest camp que té una presència significativa en les tendències de disseny, així com moltes possibilitats laborals de present i futur. Aquest mateix any 2015, l’ESDi fa una aposta estratègica important i crea l’EFPA, Escola de Formació Professional Avançada.

Patrons actuals de la FUNDIT

 • Bombardó, Josep – President del Patronat

 • H.C. Chacon, Àngels – Vicepresidenta del Patronat

 • Pérez, Juan José – Secretari del Patronat de la FUNDIT

 • Garrell, Antoni – Director General de la Fundació FUNDIT

 • Català, Joaquim – Patró

 • Pallarès, Josep – Patró

 • Genero, Josep – Patró

 • Codina, Santiago – Patró

 • Gibert, Pol – Patró

 • Alberich, Ramón – Patró

 • Moix, Rosvi – Patró

PUBLICACIONS

LA COMPETITIVIDAD Y SUS CLAVES - ANTONI GARRELL

COMPETENCIAS DIRECTIVAS - LLORENÇ GUILERA

ANATOMÍA DE LA CREATIVIDAD - LLORENÇ GUILERA

BLOGS DE MODA: UN ANÁLISIS SEMIÓTICO - ENCARNA RUIZ

ADAPTACIÓN A UTOPÍA - DANIEL YACUBOVICH

null

Les nostres instal·lacions

Duis eu dui finibus, elementum elit quis, mattis lacus.

null

Altres centres

ESDi, centre adscrit a la Universitat Ramon Llull compta amb altres centres de formació.

null

Qualitat acadèmica

ESDi compta amb l’acreditació de l’AQU per impartir el Grau Oficial Universitari en Disseny.

null

Avantatges per a estudiants

El centre de formació en disseny ESDi aporta una sèrie d’avantatges als seus alumnes i a la comunitat.

null

CALENDARI

Estigues informat sobre els esdeveniments de ESDi

UBICACIÓ

 • En nom de FUNDACIÓ DISSENY TEXTIL (ESDi) propietària del domini web www.esdi.es i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) l'informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a FUNDACIÓ DISSENY TEXTIL (ESDi) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves mateixes, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessàries.
X