fbpx
 

Business & Innovation

La sinergia entre el món acadèmic i el món empresarial és moto del nostre treball, partint d’una alta i ràpida inserció laboral, amb una borsa de treball que vincula a empreses amb alumnes i graduats, i arribant a col·laboracions diverses amb empreses, marques i firmes dels diferents sectors.

D’aquesta forma, els treballs en l’aula o els projectes desenvolupats per algunes de les nostres Àrees d’Experimentació i Aplicació ens ajuden a unir encara més ambdós mons. La innovació i la investigació dins i fora de l’aula és un valor que ens defineix.

null

Suport a l’emprenedor

Un cop acabats els estudis en disseny, ESDi assessora als seus alumni per orientar la seva carrera o ajudar-los a emprendre el seu projecte.

null

Career Services

La Borsa de Treball de l’ESDi permet, a les empreses, reclutar talent entre els nostres alumni o incorporar estudiants en règim de pràctiques.

null

ESDiColor_LAB

El nostre laboratori de color és l’únic representant espanyol a Intercolor, el Congrés que defineix i investiga les tendències globals de color.

null

Projectes amb empreses

Potenciant l'aprenentatge d'alumnes i la captació de talent d'empreses, desenvolupem col•laboracions variades i projectes de recerca aplicada.

null

SMART DESIGN

La pertinença a una xarxa global de SMART i el desenvolupament d'iniciatives intel•ligents amb empreses apuntalen el nostre compromís amb la manufactura 4.0.

Tens una empresa i vols participar en els nostres programes de Business & Innovation?

Des de l’ ESDi vam obrir les nostres portes a les companyies que vulguin formar part de les nostres iniciatives de disseny inserides en una dinàmica empresa-universitat. Contacte amb nosaltres si la teva empresa vol col•laborar amb algun projecte existent, ser sponsor, generar un projecte propi o trobar perfils de dissenyadors recent graduats per integrar-se en equips de disseny o multidisciplinaris.

Sol·licita informació

  • En nom de FUNDACIÓ DISSENY TEXTIL (ESDi) propietària del domini web www.esdi.es i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) l'informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a FUNDACIÓ DISSENY TEXTIL (ESDi) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves mateixes, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessàries.
X