fbpx
 

Alumni & Friends

Alumni & Friends ESDi és un servei que oferim tant a tots els graduats ESDi, siguin de grau, postgrau o màster, com als estudiants que hagin passat per la nostra casa a través de programes d’Erasmus i han recorregut amb nosaltres parteix de la seva trajectòria acadèmica.

L’objectiu principal d’aquest espai és mantenir i potenciar el vincle dels alumni amb l’escola, evitant que el llaç es talli una vegada lliurat el diploma. Per això, busquem promoure el networking, facilitar la projecció professional dels alumni i fer del nostre acompanyament un compromís per a tota la vida.

null

ALUMNI TALENT

En aquest espai, els alumni són els estels. Coneix els seus projectes, el seu desenvolupament laboral i la seva trajectòria acadèmic-professional.
Anar
null

AVANTATGES PER ALUMNI

Serveis, accés a instal•lacions i descomptes especials. Coneix els beneficis de formar part de la comunitat ESDi.
Anar
null

JUNTA ALUMNI

Des de l’ESDi busquem mantenir un vincle ferm i constant amb els nostres graduats, per la qual cosa disposen d’un espai per estimular la cooperació i el creixement conjunt.
Anar

Continua la teva formació

null

MÀSTERS I POSTGRAUS

ESDi compta amb una variada oferta de màsters i postgraus sobre disseny, tecnologia, art i comunicació.
Anar
null

ALTRES CURSOS

Anar

ESDi ALUMNI

GINA TOST

ÁLVARO SANZ

ONA CARBONELL

Comunicat covid-19

Sol·licitud d'informació

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • En nom de FUNDACIÓ DISSENY TEXTIL (ESDi) propietària del domini web www.esdi.es i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) l'informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a FUNDACIÓ DISSENY TEXTIL (ESDi) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves mateixes, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessàries.
X